IJsmeldingen

Vingnesvika Facebook

20 hours ago

Vi har vært på isen i dag og 6 km banen ti lVingrom kirka er brøytet, det er dessverre ikke skøyteis enda, snørester sitter fast på isen her og der, vi håper å hå høvelen på isen i løpet av uka.

We zijn op het ijs geweest vandaag, de 6 km baan naar de kerk van Vingrom is geveegd, het is helaas nog geen goed schaatsijs, er zitten nog sneeuwresten vast op het ijs, hopen in de loop van de week de schaaf op het ijs te hebben.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Vingnesvika Skøytebane har oppdatert forsidebildet sitt. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

400m banen er brøytet, vi har begynt med brøyting av langbane til kirka. Isen er ruglete, vi må nok noen runder med høvelen.

De 400m baan is geveegd, we zijn begonnen met de lange baan naar de kerk. Het ijs is hobbelig, we moeten nog wat rondes met de schaaf.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

Vi håper å åpne 400m bane på søndag, for å brøyte turbanen til Vingrom må vi først sjekke om isen er sterk nok til våre maskiner, følg oss her, vi legger ut meldinger når vi har vært på isen. (bildet er fra i fjor)

We hopen de 400m baan zondag te kunnen openen, om de baan naar Vingrom te vegen moeten we eerst controleren of het ijs dik genoeg is voor onze machines. (foto is van vorig seizoen)
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

Her er sju naturisbaner i Norge hvor det brøytes og hvor isen er sjekket 🙂 ... See MoreSee Less

Her er våre naturisbaner, mer info om banene finner du i notater i menuen til venstre. Stor takk til Bård Sverre Solem som har laget kartet 🙂

View on Facebook