Isforhold

Vingnesvika Facebook

4 months ago

Vi sliter litt med sommerlagring av utstyret.
Er det noen i Vingnes/Vingrom/Lillehammer område som har plass til en eller flere maskiner?
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Mildværet har gjort isen porøs, så vi må gi oss for denne sesongen. Det har vært en krevende sesong som startet med at vi måtte flytte banen til Vingrom pga det ikke var mulig å lage skøyteis i Vingnesvika. Vi klarte å få til et bra tilbud i Vingrom og hadde bane helt til Samuelstuen camping en periode. På slutten har det vært veldig varierende vær med mye snø, men de dagene vi hadde bra skøyteis var det mange som brukte banen.
Vi ønsker å takke våre sponsorer, Vingrom IL for lagring av maskiner og alle private personer som støtter oss. Vi kommer sterkt tilbake i neste sesongen, håper vi sees på isen med Vingnesvika som utgangspunkt.
Vingnesvika: Jeroen, Jeroen, Anders, Stein og Tore.
Våre gode hjelpere: Lars og Michael.

De dooi heeft het ijs poreus gemaakt, we moeten stoppen voor dit seizoen. Het was een lastig seizoen dat begon met dat we moesten uitwijken naar Vingrom omdat het niet mogelijk was om goed schaatsijs te maken bij Vingnesvika. We hadden een mooie baan bij Vingrom en zelfs een periode een lange baan naar Samuelstuen. Aan het eind zeer verschillende omstandigheden met veel sneeuw, maar de dagen dat het ijs goed was waren er veel mensen op het ijs. We willen graag onze sponsoren bedanken, Vingrom IL voor gebruik van de garage en alle privé personen die ons steunen. We komen weer sterk terug in het volgende seizoen, hopelijk zien we elkaar weer op het ijs met Vingnesvika als startpunt.
Vingnesvika: Jeroen O, Jeroen L, Anders, Stein en Tore.
Onze goede helpers: Michael en Lars.
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Vi har vært på isen for å brøyte. Alle baner er stengt pga vann og sørpe. Vi gir beskjed når det kan åpnes igjen. Vennligst respekter sperringer. ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

400m er klar og jobber nå på langbanen til Bekkeodden. ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Vi har vært på isen i går og i dag. Har sjekket istykkelse fra Vingrom til Finsandvika, brøytet og vannet dårlige partier.
400 m og 800m i Vingrom samt langbane fra Vingrom til en avsperring sør for Bekkeodden er nå åpnet. Den er 10,5km tur/retur😃 Det er for det meste veldig bra is👍
Videre sørover er det overvann og dobbelis. Istykkelse er ikke sjekket sør for Finsandvika.
Ikke start sørfra og gå mot Vingrom, for da ødelegger du skøytegleden for andre. Ønsker du å starte fra Ringsaker så må det bli fra Bekkeodden. Vi starter med høvling av de dårlige partier ca kl. 10.
Det blir en fantastisk dag på isen🤩

We zijn vandaag en gisteren op het ijs geweest. De ijs dikte vanaf Vingrom tot aan de overkant van het meer is prima. Het beste is dus om bij Vingrom te beginnen en dan heb je ongeveer 6 km goed ijs.
Als je aan de overkant komt, hebben we de baan afgesloten vanwege water op de baan en dubbel ijs. Ga daar dus niet schaatsen want dan rijd je het ijs stuk.
Veel schaats plezier vandaag!
... See MoreSee Less

View on Facebook