Skøytesesongen er over. Het schaatsseizoen is voorbij.

Skøytesesongen på Mjøsa er dessverre over, vi ser tilbake på en fin vinter med veldig bra is, to gjennomførte løp, DNT familiedag og er veldig glad for at så mange fant veien til Vingnes og koste seg på isen. Takk for alle støtte vi har fått av sponsorer og private, dette er veldig viktig for oss for å få det til.

Anders, Jeroen O, Jeroen L, Peter, Stine, Tom og Tore.

Het schaatsseizoen op de Mjøsa is helaas voorbij, we kijken terug op een heerlijke winter met prima ijs, twee toertochten, een DNT familiedag en we zijn erg blij dat veel mensen de weg naar Vingnes hebben gevonden en zich hebben vermaakt op het ijs. Dank voor alle bijdragen van sponsoren en privé personen, dit is voor ons erg belangrijk om het voor elkaar te krijgen.

Anders, Jeroen O, Jeroen L, Peter, Stine, Tom en Tore.

12524085_954982617900449_5987927494542366773_n

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.