Info om banen på Mjøsa

I Vingrom er det mulig å parkere ved isen. Er p-plassen full så kan det parkeres ved REMA 1000 og skolen. Det er bare 5 min. å gå til isen. Det er noe parkeringsmuligheter ved Samuelstuen Camping, noe parkeringsplasser ved Strandhytta, men det er ikke mulig å parkere i nærheten av Finsandvika. Første 5-6 km utfra Vingrom har brukbar is, siste 6 km har veldig bra is. Fra Vingrom til Samuelstuen Camping er 12,8 km (en vei). Starter du fra Strandhytta eller Samuelstuen Camping så starter du på fin isen. God tur.

In Vingrom kun je bij het ijs parkeren. Is de parkeerplaats vol kun je bij de REMA 1000 parkeren of bij de school, het is maar 5 min. lopen naar het ijs. Er zijn een paar parkeerplekken bij Samuelstuen Camping en een paar parkeerplekken bij Strandhytta, het is niet mogelijk om in de buurt van Finsandvika te parkeren. De eerste 5-6 km vanuit Vingrom is redelijk ijs, de laatste 6 km is mooi schaatsijs. Van Vingrom naar Samuelstuen Camping is 12,8 km (enkele reis). Begin je bij Strandhytta of Samuelstuen Camping dan start je op het mooie ijs.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.