Mye snø på Mjøsa!

Det er mye snø i banen, vi jobber med å få den vekk. Det er mye jobb og med så mye snø på Mjøsa øker fare for overvann. Til nå har vi frest opp banen fra Vingrom til Strandhytta, vi håper å ta de siste kilometere til Samuelstuen på torsdag, da har vi vår 12,8 km bane tilbake.

Følg våre meldinger om isforhold her, eller på facebook for siste oppdatering om isen.

Er is veel sneeuw op het ijs, we zijn bezig met het verwijderen. Dat is veel werk en met zoveel sneeuw op de Mjøsa neemt het gevaar voor water op het ijs toe. Tot nu toe hebben we de baan van Vingrom naar Strandhytta schoongemaakt, donderdag hopen we de laatste paar kilometer naar Samuelstuen te doen, dan hebben we onze 12,8 km baan weer terug.

Volg onze ijsmeldingen hier, of op facebook voor de laatste info over het ijs.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.