ISFORHOLD

6 months ago

Det er fortsatt dobbelis i 400 m bane og karusell. Banen er stengt. ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

Isbanen er stengt i dag. ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

400 mtr og karusellen er brøytet og kostet, isen er litt myk og ruglete på grunn av mildværet. Langbanen er stengt. ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 months ago

400 mtr og karussell kan brukes, langbanen er stengt. Det hjelper ikke at det er kaldt, det er mye fokksnø i banen og isen er for usikker for å kjøre maskiner. ... See MoreSee Less
View on Facebook

7 months ago

Vi har sjekket isen i dag. 400 mtr og karussellen kan brukes, langbane er stengt. Det er noen sprekker i 400 mtr bane, og banen begynner å bli smal pga fokksnø, men det er ok å gå på skøyter der. Utenfor der vi har brøytet kan isen være farlig. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Posted in Uncategorized | Comments Off on ISFORHOLD

Ny sesong på isen

Isen har lagt seg i Vingnesvika men den er ikke sterk nok til å starte på isen.

Vi anbefaler å vente med all ferdsel på isen til vi har merket og brøytet 400m bane.

Vi følger isen nøye og håper å kunne starte snart, følg vår facebook siden for siste nytt om forhold.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Ny sesong på isen

Støtt og del spleisen!

På grunn av mildvær og sikkerhet må vi stenge banen og avslutte sesongen. Vi klarte dessverre ikke å ha arrangementer på isen på grunn av korona, men det er til stor glede for oss at så mange brukte banene. Vi ønsker å takke Lillehammer ro- og kajakklubb for lån av huset, og våre sponsorer for tilliten og støtte. Men, 

VI TRENGER HJELP AV DEG!!

For å kunne opprettholde tilbudet i de neste sesongene har vi som mål å anskaffe en ny ATV til brøyting og høvling av isen. Derfor starter vi en spleis. 

GJERNE DEL LINKEN TIL SPLEISEN OG STØTT OSS!! 

Da er vi klare for å lage flotte baner neste sesong 

https://spleis.no/168840

Posted in Uncategorized | Comments Off on Støtt og del spleisen!

Sesong 2020/2021

Vi er på isen i hele vintersesongen, baner er åpen når forhold tillater det og det er gratis å bruke bane.

Vi jobber frivillig så det er fint om man støtter oss for å kunne dekke drivstof og vedlikehold se her hvordan du kan støtte oss.

Følg ismeldinger på facebook eller på denne siden for siste nytt om isen.

We zijn de hele winter op het ijs, de baan is open als de omstandigheden dat toelaten en de toegang is gratis.

Volg de ijsmeldingen op onze facebookpagina of hier voor het laatste nieuws over het ijs.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Sesong 2020/2021

Vi venter på vinteren..

Vi har brøytet karusellen, 400m bane og en del av langbane mot Vingrom kirke, men været spiller ikke på lag enda. Det er mye vann og slaps på isen og isen i langbane er ikke sterk nok til ATV kjøring. Vi avventer været som kommer og melder når vi kan åpne baner igjen.

We hebben de carousel, de 400m baan en een deel van de lange baan richting Vingrom geveegd, maar het weer werkt niet echt mee. Er is veel water en natte sneeuw op het ijs, en het ijs in de lange baan is niet sterk genoeg voor de ATV’s. We wachten het weer af en melden als we de banen weer kunnen openen.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Vi venter på vinteren..

Ny skøytesesong

Vi gjør oss klare til ny skøytesesong, datoen som allerede kan noteres er søndag 2. februar: DNT «kom deg ut dagen» på Vingnesvika Skøytebane.

We bereiden ons voor op een nieuw schaatsseizoen, een datum die alvast in de agenda kan is 2. februari: de kom naar buiten dag van de noorse toeristvereniging.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Ny skøytesesong

Alle baner stengt.

Alle baner er stengt på grunn av mildvær og overvann. Vi må avvente kuldegrader for å kunne åpne igjen.

Alle banen zijn gesloten vanwege dooi en water op het ijs. We zullen moeten wachten tot het weer gaat vriezen voor we de banen kunnen openen.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Alle baner stengt.

Mjøsløpet 17.2 Avlyst!

Mjøsløpet 17.2 avlyst! Vi må dessverre avlyse Mjøsløpet på grunn av isforholdene på banen og plusgrader. Vi følger været og starter på banen når det er mulig og flytter løpet til en ny dato. Følg oss her for siste nytt.

Mjøsa toertocht 17.2 afgelast! We moeten helaas de Mjøsa toertocht afgelasten vanwege de ijskwaliteit en de dooi. We volgen het weer en beginnen op het ijs zodra het kan en verhuizen de toertocht naar een nieuwe datum. Volg ons hier voor het laatste nieuws.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Mjøsløpet 17.2 Avlyst!

Været bestemmer

Vi klarer ikke å brøyte banene på grunn av tung snø og vann på isen. Alle banene er stengt. Det er usikker om løpet kan gjennomføres på 17.2, vi er avhengig av været og må dessverre ta avgjørelsen på kort varsel.

Het is niet mogelijk om de baan te vegen vanwege zware sneeuw en water op het ijs. Het is onzeker of de toertocht op 17.2 kan doorgaan, we zijn afhankelijk van het weer en kunnen pas kort van tevoren een beslissing nemen.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Været bestemmer

Mye snø på Mjøsa!

Det er mye snø i banen, vi jobber med å få den vekk. Det er mye jobb og med så mye snø på Mjøsa øker fare for overvann. Til nå har vi frest opp banen fra Vingrom til Strandhytta, vi håper å ta de siste kilometere til Samuelstuen på torsdag, da har vi vår 12,8 km bane tilbake.

Følg våre meldinger om isforhold her, eller på facebook for siste oppdatering om isen.

Er is veel sneeuw op het ijs, we zijn bezig met het verwijderen. Dat is veel werk en met zoveel sneeuw op de Mjøsa neemt het gevaar voor water op het ijs toe. Tot nu toe hebben we de baan van Vingrom naar Strandhytta schoongemaakt, donderdag hopen we de laatste paar kilometer naar Samuelstuen te doen, dan hebben we onze 12,8 km baan weer terug.

Volg onze ijsmeldingen hier, of op facebook voor de laatste info over het ijs.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Mye snø på Mjøsa!